pt online

Marknadens smartaste träningsapp!

TRÄNING 40+ erbjuder i samarbete med PT ONLINE  marknadens bästa träningsapp! Jag är väldigt glad över att kunna erbjuda mina läsare ett rabatterat pris på 750 kr (ord pris 1 188kr) för ett helt års abonnemang på PT ONLINE. Den bästa träningsappen på marknaden enligt mig.

Träningen startar nu….

Nu är ett perfekt tillffälle att starta din träning  med PT Online  träningsapp. Du kan träna var du vill, ute eller inne, eller på gymmet. Så ofta eller lite du vill. Du väljer! Ta hand om dig själv och lägg grunden till nya träningsvanor.

Helt utan bindningstid

Medlemskapet gäller från det datum du registrerar dig som användare och avslutas automatiskt efter 12 månader om du inte själv aktivt väljer att fortsätta.

Använd ditt friskvårdsbidrag och träna med PT Online!

Erbjuder din arbetsgivare friskvårdsbidrag? Bra, då kan du använda det för att betala ditt årsabonnemang på PT Online. Enligt Skatteverkets senaste regler är träningsappar godkända som skattefri friskvårdsförmån.  När du har registrerat och betalt PT ONLINE får du ett kvitto som du kan lämna till din arbetsgivare.

Träna med egen kroppsvikt, gummiband eller fria vikter

Det jag särskilt gillar med PT ONLINE är att  övningarna  utförs med gummiband, den egna kroppen eller redskap som hantlar, skivstång, eller kettlebell. Det är så jag allra helst tränar. Maskiner på gym är inte min favoritträning och jag vet att jag får bra resultat av min träning med just egen kroppsvikt, gummiband och fria vikter. Därför älskar jag den här appen!

träningsapp

Träning som passar dig med PT Online

PT ONLINE är appen som räknar ut hur just du ska träna, efter dina förutsättningar, och för att nå just dina mål! Appen passar perfekt för dig som vill komma igång med träningen och behöver hjälp med att planera dina övningar. Oavsett om du är nybörjare eller träningsvan så har du stor nytta av PT Onlines individuella träningsscheman. Antingen följer du ditt schema eller så använder du appen som inspiration då och då. Du bestämmer!

pt online

Individuell träning med över 700 övningar

Du får övningar anpassade efter just DITT mål. Vad vill du uppnå? Ökad rörlighet, bygga muskler, bränna fett eller bara må bra i vardagen. Det finns över 700 övningar med tydliga instruktioner för hur de utförs, de flesta har alternativ för att förenkla övningarna om det behövs.

träningsapp

Träna hemma eller på gymmet

Du kan alltså inför varje pass välja att träna hemma eller på gymmet. Appen är också gjord så att du enkelt kan ändra pass från t.ex. gym till hemmaträning om du får ändrade planer. Du bestämmer själv hur många pass per vecka du vill göra.

pt online

Övningarna

Övningarna i PT ONLINE  träningsapp är enkla, roliga och effektiva, jag har provat en hel del av dem och här finns de klassiska favoriterna som knäböj, planka, armhävningar, utfall m.fl i massor av olika utföranden. Men också massor av övningar jag inte testat tidigare. Här finns övningar anpassade för kontoret och ökad rörlighet, precis som riktigt tuffa pass. Du väljer.

För vem passar PT ONLINE

PT ONLINE passar de allra flesta eftersom övningarna är enkla att förstå och enkelt kan anpassas. En del av övningarna är tuffa men du får förslag efter det mål du valt och den nivå du angett. Nybörjare, medel eller van. Jag vill påstå att Appen passar extra bra för oss 40+ eftersom skaderisken är liten samtidigt som träningen är effektiv. Och kom ihåg… Att träning ska vara kul!

pt online

Vilken utrustning behöver jag?

Du behöver ett gummiband, ett sk Powerband. De finns i olika färger och hårdhet, vilket ger dem ett lättare eller tyngre motstånd. Jag rekommenderar ett gummiband med handtag t.ex. från Casall i gult eller svart. (just nu endast 109:- ord. 199:-) I appen används ett Loop Band köp t.ex. Sanctband i rosa eller amber (249:-) om du föredrar det.  Eller satsa både på ett med och ett utan handtag . Gummiband finns att  beställa på BODYSTORE.

pt online

Mitt gummiband från Casall som jag haft i flera år. Hårdhetsgraden är ”medel” och numera är den grå färgen ersatt med gul om jag fattat rätt. Det har hållt väldigt bra utan att bli uttöjt. Rekommenderas.

träning

”Det här är precis den träningsapp jag vill träna med! Jag föredrar träning med egen kroppsvikt och använder ofta gummiband i mina pass. Får jag välja mellan fria vikter och träning i maskiner så väljer jag fria vikter alla dagar i veckan. Jag kombinerar min träning med powerwalk och cykling eller spinning, det är allt jag behöver för att må bra och hålla mig i god form.  PT ONLINE ger mig inspiration och pepp i min träning!”

Lena Larje/TRÄNING 40+

Hur funkar det?

När du startar PT ONLINE kommer du att få svara på några enkla frågor om din träningserfarenhet, din aktivitetsnivå, ditt mål med träningen mm. Du får också göra ett enkelt rörlighetstest. För att bedöma vilken nivå du ska börja träna på. Det går enkelt att ändra såväl nivå som mål senare om du vill.

Inför varje pass bestämmer du själv var och med vilken utrustning du vill träna. Du kan välja mellan att träna på gymmet, med powerband, eller med den egna kroppsvikten. Ditt personliga träningsschema innehåller 2,3 eller 4 PT pass i veckan men du kan lägga till ytterligare pass om du vill som du själv väljer fritt från de över 700 olika övningar som finns.

pt online OBS! Ladda inte ned appen PT ONLINE innan du mottagit våra instruktioner. Erbjudandet gäller endast nya användare som beställer ett helårsabonnemang via TRÄNING 40+ .

Write A Comment

Close