pt online

Marknadens smartaste träningsapp!

TRÄNING 40+ erbjuder i samarbete med PT ONLINE en av marknadens bästa träningsappar! Jag är väldigt glad över att kunna erbjuda mina läsare ett rabatterat pris på den bästa träningsappen på marknaden enligt mig.

Ditt pris från 59 kr i månaden

träning

”Det här är precis den App jag vill träna med! Jag föredrar träning med egen kroppsvikt och använder ofta gummiband i mina pass. Får jag välja mellan fria vikter och träning i maskiner så väljer jag fria vikter alla dagar i veckan. Jag kombinerar min träning med powerwalk och cykling eller spinning, det är allt jag behöver för att må bra och hålla mig i god form.  PT ONLINE ger mig inspiration och pepp i min träning!”

              Lena Larje/TRÄNING 40+

pt online

Individuell träning som passar just dig med PT Online

PT ONLINE är appen som räknar ut hur just du ska träna, efter dina förutsättningar, och för att nå just dina mål! Appen passar perfekt för dig som har en viss träningsvana och vill ta din träningen till nästa nivå, du får hjälp med att planera dina övningar. Oavsett vilken träningsnivå du är på så har du stor nytta av PT Onlines individuella träningsscheman. Antingen följer du ditt schema eller så använder du appen som inspiration då och då. Du bestämmer

Använd ditt friskvårdsbidrag och träna med PT Online!

Erbjuder din arbetsgivare friskvårdsbidrag? Bra, då kan du använda det för att betala ditt abonnemang på PT Online. Enligt Skatteverkets senaste regler är träningsappar godkända som skattefri friskvårdsförmån.  När du har registrerat och betalt PT ONLINE får du ett kvitto som du kan lämna till din arbetsgivare.

Helt utan bindningstid – säg upp när du vill!

Medlemskapet gäller från det datum du registrerar dig som användare och förnyas automatiskt när perioden gått ut om du inte säger upp det innan.  Du kan närsomhelst avbryta din prenumeration genom att säga upp den via din profil i appen.

Individuell träning med över 700 övningar

Du får övningar anpassade efter just DITT mål. Vad vill du uppnå? Ökad rörlighet, bli starkare, bränna fett och gå ner i vikt, eller bara må bra i vardagen. Det finns över 700 övningar med tydliga instruktioner för hur övningarna utförs, de flesta har alternativ för att förenkla övningarna om det behövs.

Träna med egen kroppsvikt, gummiband eller fria vikter

Det jag särskilt gillar med PT ONLINE är att det finns så många övningar som du utför med gummiband, den egna kroppen eller redskap som hantlar, skivstång, kettlebell. Det är så jag allra helst tränar. Maskiner på gym är inte min favoritträning och jag vet att jag får bra resultat av min träning med just egen kroppsvikt, gummiband och fria vikter. Därför älskar jag den här appen!

Träna hemma eller på gymmet

Du kan alltså inför varje pass välja att träna hemma eller på gymmet. Appen är också gjord så att du enkelt kan ändra pass från t.ex. gym till hemmaträning om du får ändrade planer. Du bestämmer själv hur många pass per vecka du vill göra.

Hur funkar det?

När du startar PT ONLINE kommer du att få svara på några enkla frågor om din träningserfarenhet, din aktivitetsnivå, ditt mål med träningen mm. Du får också göra ett enkelt rörlighetstest. För att bedöma vilken nivå du ska börja träna på. Det går enkelt att ändra såväl nivå som mål senare om du vill.

Inför varje pass bestämmer du själv var och med vilken utrustning du vill träna. Du kan välja mellan att träna på gymmet, med powerband, eller med den egna kroppsvikten. Ditt personliga träningsschema innehåller 2,3 eller 4 pass i veckan men du kan lägga till ytterligare pass om du vill som du själv väljer fritt från de över 700 olika övningar som finns. Klart du ska testa…

pt online

OBS! Ladda inte ned appen PT ONLINE innan du mottagit våra instruktioner. Erbjudandet gäller endast nya användare. Läs mer och gör din beställning här. Nu kör vi!

Skriv en kommentar

Close