Nu har du chansen att testa ett av passen på TRÄNING 40+ Online

Hela vecka 38 dvs 20 -26/9 2021 kan du vara med på det här ”prova på passet” helt gratis precis när DU vill på den tid som passar just DIG dig bäst. Onlineträning är för dig som tränar hemma eller på valfri plats, du kopplar upp dig via din dator, telefon, surfplatta eller din smart TV.

Här får du tillgång till passet

  • Klicka på länken nedan
  • Välj sen ”Play full video”
  • OBS! du måste skapa ett inlogg till min träningskanal med mail och ett lösenord för att kunna vara med på passet men det kostar alltså inget att vara med på passet…

Powergympa passar alla

Powergympa är ett härligt helkroppspass som passar de flesta. Det här passet består av en stående uppvärmning följt av stående och liggande styrka. Enkel koordination med fokus på rörelseglädje och övningarna går att anpassa till enklare eller mer utmanande. På ett medeljobbigt sätt går vi igenom hela kroppen till riktigt bra musik. Jag peppar och förklarar tydligt hur du gör de olika övningarna. Alla kan vara med!

Behöver jag några redskap?

Det går att göra passet utan redskap men ett gummiband med handtag (eller hantlar) behövs i låt nr 3 och ett miniband gör några av övningarna mer utmanande. Passet är 25 minuter långt och innehåller sex låtar med olika koreografi.

Här kan du se ett litet smakprov från passet

Vad tycker deltagarna?

Tusen tack för all fin respons på passen så här långt! Som medlem kan man betygsätta passen på en skala mellan 1-5 stjärnor, och lämna en kommentar om man vill. Det är så roligt att ni gillar passen och ännu fler pass är på gång.

powergympa

Passet ingår i Höstboosten med massor av extra träning, tips och pepp!

Tycker du att passet är kul och att onlineträning är något för dig så missa inte det här…. I Träning 40+ HÖSTBOOSTEN får du hjälp med att komma igång och hålla i träning och kost under hela hösten, tillsammans med mig och andra deltagare online! HÖSTBOOSTEN pågår från september – november och nya pass kommer vara vecka så du kan starta när du vill.

HÖSTBOOSTEN ingår i priset!

Det kostar endast 199 kr/mån och du får dessutom ett lyxigt välkomstkit med kosttillskott från Pureness värt 387 kr när du anmäler dig (gäller nya medlemmar). Du får massor av träningspass att välja mellan och nu under hösten fokuserar vi lite extra på styrka och rörlighet. Du tränar var du vill, när du vill och hur mycket du vill! Klart att du ska vara med!

Du får en lyxig välkomsgåva från Pureness till ett värde av 387 kr!

När du anmäler dig till HÖSTBOOSTEN och Träning 40+ Online får du som medlem en välkomstgåva med kosttillskott från Pureness som boostar ditt immunförsvar lite extra i höstmörkret. Värdet är 387 kr! (ordinarie pris)

Du får tre burkar i ordinarie storlek med 60 kapslar i varje burk av:

  • Premium D-vitamin
  • Trippel Magnesium
  • Trippel Zink

FAQ och mer information om Träning 40+ ONLINE!

Har du frågor eller funderingar kring hur Träning 40+ Online – hemmaträning fungerar så kolla in informationen HÄR där jag sammanställt de vanligaste frågorna mm. Har du fortfarande frågor eller undrar något om onlinekanalen så kontakta mig via mail (info finns via länken ovan).

Skriv en kommentar

Close