Satsa på klassiker och vardagsfavoriter

Nu är det dags för Black Week igen. Det har tagit lite tid för mig att fatta det här med fenomenet Black Week, vi handlar som aldrig förr den här veckan. Men det är ett bra tillfälle att köpa sådant som du redan har planerat att köpa med rabatt och ett riktigt bra tillfälle att handla de första julklapparna. Det är det jag kommer att satsa på, plus att jag behöver en ny skrivare och någon fin festtop eller klänning till advent och jul. Träningskläder går ju också åt…

Upp till 50% hos Bodystore

Bodystore har upp till 50% på sitt sortiment och här hittar du allt från träningskläder, träningsredskap till kosttillskott och bra ingredienser till julgodiset bl.a. T.ex är det rabatt på allt från ICIW och de kläder jag visade för någon vecka sedan. Tights med hög midja och scrunch, BH och Shoulder top. Finns både enfärgade och i tie dye, i flera färger. Jag gillar märket, kläderna sitter bra och är inte för varma.

Handla Kosttillskott och kollagen med Black Week rabatt!

Kollagen och kosttillskott kan också vara bra att fynda under Black Week. Bodystore har 20% rabatt på hela Great Earths sortiment, 20% på Pureness och 30% på Puori. Alla märkena har superbra produkter.

Handla mina favoriter i Träning 40+ egen shop

Du vet väl att jag har en egen shop på Bodystore. Här samlar jag mina favoritprodukter och du hittar både kosttillskott, livsmedel, hudvård, träningskläder och träningsredskap som jag själv använder här. En hel del är nedsatt nu under Black Week så in och kolla i shopen.

Hud och Hårvård hos Lyko med 25% Black Week rabatt

Massor av bra rabatter på hudvård, hårvård, parfymer och locktänger mm. hos Lyko. Här är några av mina tips! 25% på GHD, 25% på Clarins, Ett kit med sju stycken ampuller från Babor, gäller bara idag!

Julklappar och festkläder hos MQ

MQ är en av mina favortitbutiker och Stockholm ett av mina favoritmärken, värda att kolla in under Black Week. Jag letar efeter en fin festtopp eller klänning till julhelgerna. Här finns också massor av fina mjuka klappar som morgonrockar, handskar och mössor. Även snygga sjalar och väskor brukar man kunna hitta till bra pris här. Eller varför inte en stickad väst som verkar vara det stor it plagget just nu.

Skriv en kommentar

Close