Bodystore ger dig 20% på hela sortimentet

Gillar du Bodystore och deras produkter är det läge att passa på nu. Från och med idag fredag och ända till på måndag får du 20% RABATTpå hela Bodystores sortiment*. Ange kod: ALLT 20 i kassan. Till BODYSTORE!

Jag handlar massor på Bodystore, du kan se vad jag köpte i min senaste beställning  Mitt paket från Bodystore.

*Koden kan ej kombineras med andra rabattkoder. Gäller ej veckans kampanjer, Great Earth, Holistic och presentkort.

bodystore

detoxa ditt hem

gummiband

Handla hälsokost, kosttillskott, hudvård eller gummiband!

Bodystore kan du handla allt från hälsokost, naturliga hudvårdsprodukter, ekologiska rengöringsmedel till träningsredskap.Jag måste tipsa också om mitt kanonrecept på Paleomusli, den är verkligen helt magiskt god, och alla ingredienser kan du handla på Bodystore. Här är receptet.

paleo müsli

Black friday & White monday

Jag känner mig ganska kluven till Black friday.  Jag förstår att handlarna vill lyfta sin försäljning i det kanske trista och mörka november, men jag har också svårt för den massiva köphysterin och mängderna av erbjudanden och reklam som landar i min mail, telefon, brevlåda mm. Det är klart att det kan vara super att passa på att köpa julklappar eller något man verkligen behöver med bra rabatt just nu, och det kommer jag absolut att göra. Jag gillar att shoppa och jag gillar att få bra erbjudanden. Men det finns också en konsumtionshets i vårt samhälle som jag börjar få allt svårare för. Tur att man kan välja själv!

D vitamin

Great Earth skänker 5 kr per produkt till SOS Barnbyar

Vill du skänka istället för att sänka? Då har min fina samarbetspartner Great Earth ett erbjudande till dig på Bodystore. För varje såld produkt från Great Earth under Black week så skänker företaget 5 kronor till SOS Barnbyar. Bra va! Du hittar alla Great Earths produkter här. Så passa på att fylla på med D-vitaminer, Collagen, Zink och magnesium mm. Du kan läsa mer om produkterna här på bloggen. Handla med eftertanke ”for a greater earth”.

Write A Comment

Close