Du får en standardbox med kosttillskott värd 629 kronor!

Nu har du möjlighet att både testa onlineträning och högkvalitativa kosttillskott. I åldern runt klimakteriet är det extra viktigt att vi tar hand om oss själva. Rätt träning och särskilt utvalda kosttillskott kan minska dina klimakteriebesvär rejält, och är det första man bör se över och kan åtgärda själv om man känner av symptom.

Det finns 20 boxar!

Är du en av de 20 första som signar upp till mitt träningskoncept Höstboosten med massor av rolig träning så får du en standardbox med kosttillskott från Pureness, till ett värde av hela 629 kronor! Se innehåll nedan. Höstboosten kostar 199 kr/mån och löper utan bindningstid. Du signar upp dig genom att klicka på länken och därefter på JOIN. Ange din mail och ett lösenord samt betala med kort i den säkra betallösningen Stripe. Dagen efter din anmälan får du ett mail från mig med instruktioner och där jag ber om din adress för att skicka dina kosttillskott.

Hur många boxar finns kvar?

Just nu är det11 personer som signat upp till erbjudandet! Jag har alltså 9 boxar kvar att dela ut…..

Träning 40+ Standardbox

De kosttillskott som jag rekommenderar alla vuxna (både kvinnor och män) att använda dagligen är D-vitamin och Omega 3. Helt enkelt av den anledningen att vi har svårt att få i oss tillräckliga mängder via kosten och solen (D-vitamin). Kollagen av hög kvalité för leder hud och hår mår de allra flesta bra av. Standardboxen innehåller:

  • 1 burk Premium D vitamin 60 kapslar
  • 1 burk Krill Omega 3 60 kapslar
  • 2 burkar Joint Complex (kollagen) 30 kapslar

Du får 20% rabatt på hela Pureness sortiment med kod: traning40

Tillsammans med Pureness har jag tagit fram två boxar med kosttillskott särskilt för kvinnor från 40 år och uppåt. Kosttillskott som jag själv använder dagligen. Det är två färdiga kit, Standardboxen och klimakterieboxen som kompletterar varandra.

Är du inte en av första som anmäler sig, eller skippar träningen just nu, så har jag ett erbjudande till. Du får 20% rabatt på mina boxar och allt annat hos Pureness.se med koden traning40. Ord pris standardboxen 786 kr med rabatt 629 kr. Klimakterieboxen ord pris 836 kr med rabatt 669 kr. Du kan läsa mer om boxarna här.

Träning 40+ Online och Höstboosten!

Onlineträning är för dig som tränar hemma eller på valfri plats, du kopplar upp dig via en dator, telefon, surfplatta eller din smart TV. Du tränar med mig som på ett vanligt gruppträningspass och jag coachar och peppar dig till att orka lite till. Jag är utbildad och certifierad hälsocoach, gruppträningsinstruktör och kostrådgivare och har specialiserat mig på träning och hälsa för kvinnor mellan 40-70 år. Du får massor av träningspass att välja mellan och nu under hösten fokuserar vi lite extra på styrka och rörlighet. Läs mer om Höstboosten här.

Klimakteriepodden

I Klimakteriepodden talar Åsa Melin med intressanta personer som har kunskap och erfarenhet av olika aspekter av klimakteriet. T.e.x om  vad som händer i kvinnokroppen och varför.  Om humörsvängningar, sex, för- och nackdelar med att ta hormoner, relationer, kost, motion och andra råd och tips om hur man kan underlätta klimakteriet och göra livet lite skönare. Du hittar Klimakteriepodden där poddar finns och på Klimakteriepoddens hemsida kan du läsa mer om alla avsnitt. I avsnitt 157 med verkar jag 😉

Skriv en kommentar

Close