Välkommen till Träning 40+ Online och HÖSTBOOSTEN!

Onlineträning är för dig som tränar hemma eller på valfri plats, du kopplar upp dig via en dator, telefon, surfplatta eller din smart TV. Du tränar med mig som på ett vanligt gruppträningspass och jag coachar och peppar dig till att orka lite till. Jag är utbildad och certifierad hälsocoach, gruppträningsinstruktör och kostrådgivare och har specialiserat mig på träning och hälsa för kvinnor mellan 40-70 år.

Just nu ingår HÖSTBOOSTEN med massor av extra träning, tips och pepp!

Missa inte det här…. Häng med och delta i Träning 40+ HÖSTBOOSTEN och få hjälp med att komma igång och hålla i träning och kost under hela hösten, tillsammans med mig och andra deltagare online! HÖSTBOOSTEN pågår från september – november och nya pass kommer vara vecka så du kan starta när du vill.

HÖSTBOOSTEN ingår i priset!

Det kostar endast 199 kr/mån och du får dessutom ett lyxigt välkomstkit med kosttillskott från Pureness värt 387 kr när du anmäler dig (gäller nya medlemmar). Du får massor av träningspass att välja mellan och nu under hösten fokuserar vi lite extra på styrka och rörlighet. Du tränar var du vill, när du vill och hur mycket du vill! Klart att du ska vara med!

Varje vecka under hela hösten får du flera olika träningspass, tränings- och kosttips, näringsberäknade recept och pepp!

Allt det här ingår i HÖSTBOOSTEN varje vecka 6/9 – 28/11

 • Tillgång till 30 olika filmade träningspass med mig koordinerade till musik t.ex. Gympa/Dans/Booty/Core/Tabata
 • Månadens fokusövning!
 • WOW – Workout Of the Week – med styrka eller rörlighet
 • Roliga träningsutmaningar där du kan utmana dig själv lite extra
 • Recept på god och nyttig mat med näringsberäkning
 • Tillgång till PREMIUM sidor på www.traning40plus.se
 • Powerwalk/promenad/löpning/cykel
 • Kost- och träningstips!
 • Gemenskap och pepp!
 • Bonuspass….

Du får en lyxig välkomsgåva från Pureness till ett värde av 387 kr!

När du anmäler dig till HÖSTBOOSTEN och Träning 40+ Online får du som medlem en välkomstgåva med kosttillskott från Pureness som boostar ditt immunförsvar lite extra i höstmörkret. Värdet är 387 kr! (ordinarie pris)

Du får tre burkar i ordinarie storlek med 60 kapslar i varje burk av:

 • Premium D-vitamin
 • Trippel Magnesium
 • Trippel Zink

Delta i HÖSTBOOSTEN för endast 199 kr/mån

Du har tillgång till alla ordinarie pass på Onlinekanalen under hela tiden du är medlem och extra passen under hela HÖSTBOOSTEN! Jag vågar påstå att det är en av de bästa och mest prisvärda online koncepten du kan hitta, så missa inte detta! Pris 199 kr/mån inkl. lyxig välkomstgåva från Pureness.

Så här anmäler du dig!

Du signar upp på Boon.tv/traning40 Tryck på ”JOIN” och följ instruktionerna. Ange ditt namn, mail och ett lösenord. Du betalar med kort via den säkra betallösningen Stripe. Sen får du ett mail av mig med instruktioner.

Det är ingen bindningstid och du kan när som helst själv avsluta ditt medlemskap i din profil. 

Du kan starta när du vill och avsluta när du vill,

Nya pass och utmaningar kommer varje vecka, och det finns ca 30 filmade pass att välja mellan när det passar dig. Du deltar i det du vill och kan och alla pass går att anpassa. Du kan träna inne eller ute, borta eller hemma. Bara du har en uppkoppling.

Fokus ligger på rörelseglädje!

Det ska vara roligt att träna samtidigt som träningen ska vara effektiv och ge resultat. Alla filmade träningspass är mina egna koncept och koreografier, och har varit mycket uppskattade genom åren.  Du kan välja mellan gympa, dans, spinning, styrka, HIIT, tabata, fighting, rörlighet mm. Passen är mellan 20 – 50 min långa. Du kan träna till dem när och var du vill!

Nya pass och utmaningar varje vecka!

Du behöver: Ett gummiband med handtag och ett miniband för att få ut maximalt av din träning. För några av styrkeövningarna använder vi även hantlar och kettlebell (De flesta pass fungerar även utan redskap eller) HÄR kan du köpa träningsredskap. Har du frågor om medlemskapet eller HÖSTBOOSTEN kontakta mig på lena@traning40plus.se. Du kan läsa mer om passen på Boon.tv/traning40 

Rolig och effektiv träning som passar de flesta kvinnor

De redskap jag använder mest och rekommenderar dig att ha är ett gummiband med handtag och ett miniband (litet loopgummiband) och för några av styrkeövningarna använder vi hantlar och kettlebell. En matta är skönt för liggande övningar. Nästan alla övningar går även att göra utan redskap, så det är inte ett måste. Övningarna går också att göra både enklare och mer utmanande, jag visar olika varianter i passen. Träningen passar därför de allra flesta, och alltså även dig som är träningsovan eller vill komma igång igen.

Varje månad publicerar jag nya pass och som prenumerant har du tillgång till samtliga pass och föreläsningar. Du kan se dem så många gånger du vill.

Varmt välkommen till Träning 40+ online!

FAQ – Vanliga frågor..

Vill du veta ännu mer om hur HÖSTBOOSTEN och om hur Online träning fungerar så kan du läsa mer här.

Skriv en kommentar

Close